ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Στις 26 Ιανουαρίου 2021 έγινε στο Σχολείο μας η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φιλάδελφος, ο οποίος αφού μίλησε για το έθιμο, αναφέρθηκε και στην επικείμενη εορτή των τριων Ιεραρχών.

Επίσης μας τίμησε με την παρουσία του ο αντισυνταγματάρχης κος Μιχαήλ Υγειονομάκης, ως εκπρόσωπος του Ναυάρχου Ιωάννη Παυλόπουλου, ο οποίος είχε την ευγενή καλοσύνη να προσφέρει στους μαθητές του Δημοτικού ένα πακέτο εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Στην εκδήλωση παρέστη και η αξιότιμη κα Φωτεινή Κολλάρα, Συντονίστρια Εκπαίδευσης Βρυξελλών, η οποία συνεχάρη τα παιδιά για την υπεύθυνη συμπεριφορά τους και ευχήθηκε όλα να γίνουν σύντομα φυσιολογικά.

Με την κοπή της βασιλόπιτας έτυχε από ένα φλουρί σε 5 μαθητές, ένα σε κάθε βαθμίδα του σχολείου, που αντιστοιχούσε σε δωροεπιταγή γνωστού μεγάλου καταστήματος ηλεκτρονικών και ειδών χαρτικής ύλης.

Ευχαριστούμε όλους για την ιδιαίτερη τιμή και χαρά που μας προσφέρατε με την παρουσία σας.

Στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, που διοργάνωσε την εκδήλωση και φρόντισε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μας δοθεί η ευκαιρία σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, να γιορτάσουμε και να χαρούμε το παραδοσιακό αυτό έθιμο, με την ευχή του χρόνου να είμαστε χωρίς μάσκες και με υγεία! 

dav

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *