Αποτελέσματα Βουλής των Εφήβων 2017

Στις 21 Απριλίου 2017, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Ιδρύματος της Βουλής, καθηγητή Παύλου Σούρλα και της προέδρου της επιτροπής του προγράμματος, καθηγήτριας Δήμητρας Μακρυνιώτη, πραγματοποιήθηκε η ηλεκτρονική κλήρωση για την ανάδειξη των 300 «εφήβων βουλευτών» και των αναπληρωματικών τους, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων «Βουλή των Εφήβων». 

Οι εργασίες της ΚΒ Συνόδου της «Βουλής των Εφήβων» θα πραγματοποιηθούν, όπως κάθε χρόνο, στην Αθήνα, από τις 6 έως τις 10 Ιουλίου 2017.

Η διαδικασία συμμετοχής των μαθητών Α και Β Λυκείου των σχολείων της Ελλάδας, της Κύπρου, των ελληνικών σχολείων του απόδημου ελληνισμού, καθώς και των ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ στις δραστηριότητες για την ανάδειξη των «εφήβων βουλευτών» της ΚΒ Συνόδου του προγράμματος ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017. Συνολικά έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα 21.682 μαθητές (9.448 αγόρια και 12.234 κορίτσια) από 969 σχολεία (898 σχολεία από την Ελλάδα, 58 από την Κύπρο, 13 ελληνικά σχολεία του εξωτερικού). 

Από το Ελληνικό Γυμνάσιο Λύκειο Βρυξελλών «έφηβος βουλευτής»  για την ΚΒ΄ Σύνοδο αναδείχτηκε ο μαθητής της Β΄ Λυκείου Εστρέφ Αγκαλλίου , και ο μαθητής Ιωακειμίδης Ιωάννης της Α Λυκείου , ως αναπληρωματικός.

Θερμά συγχαρητήρια! 

Τα σχόλια είναι κλειστά.