Μουσική συνάντηση στο Ελληνικό Σχολείο Βρυξελλών

Η Ελλάδα είναι τραγούδι!

Μουσική συνάντηση στο Ελληνικό Σχολείο Βρυξελλών

Συνάντηση δύο χορωδιών, της «Ελληνικής Χορωδίας Βρυξελλών» υπό τη διεύθυνση του κ. Χρήστου Γκακούδη και της «Χορτωδίας» από το Χόρτο Πηλίου υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Ανδρασκέλα, πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Σχολείο Βρυξελλών την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 με πρωτοβουλία του καθηγητή της μουσικής του σχολείου μας κ. Νικόλα Παπαθανασίου. Οι δύο χορωδίες πρόσφεραν ένα πανέμορφο μουσικό ταξίδι στην Ελλάδα αλλά και … όχι μόνο και κατενθουσίασαν το κοινό που παρευρέθηκε!

Την εκδήλωση προλόγισε στα ελληνικά η Σουηδή Ευρωβουλευτής κα CeciliaWikström του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της οποίας καλεσμένη στις Βρυξέλλες ήταν η «Χορτωδία». Ακολούθησε δεξίωση, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας.

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων του Ελληνικού Δημοτικού και του Ελληνικού Γυμνασίου-Λυκείου ευχαριστούν θερμά και τις δύο χορωδίες για τη μελωδική παρουσία τους και ιδιαίτερα τα μέλη της «Χορτωδίας» για τη συγκινητική χρηματική προσφορά τους που θα διατεθεί για την αγορά μουσικών οργάνων και εξοπλισμού και θα βοηθήσει τη διδασκαλία του μαθήματος της μουσικής στο σχολείο μας. 

Τα σχόλια είναι κλειστά.